¨

Behöver du hjälp med att montera möbler?

Det spelar ingen roll om du har köpt en liten byrå från Jysk, Trademax eller någon annan möbeltillverkare eller ska inreda hela lägenheten med möbler så hjälper vi dig.
Våra erfarna möbelmontörer hjälper dig med just Ditt behov.


En del tycker det är kul att montera möblerna själv medan andra hellre slipper det. Vi ser flera fördelar med att ta hjälp med monteringen av sina nya möbler istället för att göra det själv.
Det kan vara så att man har köpt ett garderobssystem till exempel och det kan vara lite besvärligt att montera själv.
Om man inte vet hur man gör och har erfarenheten - precis som vi har.


Ibland kan det också vara så att man helt enkelt inte vill av någon anledning och då har vi våra montörer som gärna hjälper Dig.


Hur fungerar det att få sina möbler monterade?

Det är superenkelt att ta hjälp av oss. Vi gillar att ge bra service och vi gillar att det ska vara enkelt. Titta själv:


Beställ och köp

Beställ, handla dina möbler på ikea eller jysk t ex

1.

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförslag så bestämmer vi tid när vi kommer.

2.

Monterat och klart

Koppla av, gör annat medan vi monterar dina möbler åt dig.

3.


Det enda som du egentligen behöver göra efter att du har beställt/köpt dina möbler är att kontakta oss - resten sköter vi. Bra va?


Efter monteringen då?

När vår montör är klar med monteringen av din möbel så kontrollerar ni tillsammans att allt är ok. Sedan är det bara betalningen kvar - den kan du göra antingen via Swish eller via faktura. Väljer du faktura tillämpar vi 10 dagars betalningstid från fakturadatumet.


Vill du att vi tar med oss emballaget så kan vi göra det - nämn det för oss vid bokningen, det kan även tillkomma en liten avgift för det.

Nöjda kunder.

Ta del av vad några av våra kunder har sagt om oss efter att vi hjälpt dem med möbelmontering.

"Fick hjälp med montering av bäddsoffa inköpt på Ikea. Snabbt svar på förfrågan, vänligt bemötande samt trevlig service. Kort sagt väldigt nöjd!
Five stars!!!"

Marianne, Göteborg

"Fantastiskt bra! Snabbt svar, bra service och mycket väl utfört arbete. Dessutom trevliga att prata med. Rekommenderas starkt!

Väldigt bra priser också"

Peter, Torslanda

"Behövde akut hjälp med en hylla som jag inte fått dit själv. Man svarade snabbt, var supertrevliga och det var snabbt utfört. Mycket bra service - Tack!"

Johanna, Borås

"Behövde hjälp med montering av skrivbord och fick snabbt svar. Monteringen utförts noggrant. Mycket bra service. Är mycket nöjd och kan varmt rekommendera"

George, Borås

“Excellent service! Very quick and pro active answer! Flexibility to schedule the best time for the customers, which is very important! Very well done service! Very easy to get in contact with! I highly recommend Magnus and I will hire him again if I need to assemble more furnitures in the future”

Juliana, Göteborg

Vill du också få ett väl utfört arbete till ett sjyst pris?
Skicka en bokningsförfrågan till oss så hör vi av oss

Vi gör mer än bara hantverkshjälp

Hantverkshjälp

Vi hjälper till med allt ifrån att sätta upp gardiner till att sätta upp studsmattor.

Läs mer

Leverans

Leverans är att vi kan hämta upp möbler som beställts som ett exempel.

Läs mer

Bortforsling

Bortforsling är att vid kastar allt på en återvinningscentral.

Läs mer